O pensionară din Chișinău a câștigat 200 000 de lei în jocul ”MegaJackpot”

02.12.2019

Iulia Catărău din Chișinău a devenit finalista jocului ”MegaJackpot” în ultima ediție a emisiunii ”Loteria Națională”, din 29 noiembrie, la Prime, datorită cardului cu cel mai mare număr - 33. Femeia de 65 de ani a câștigat 200 000 de lei!

De data aceasta, acul „roatei norocului” s-a oprit la sectorul cu 2 500 000 de lei din ”MegaJackpot”.

Finalista a început jocul cu numărul 5. Apoi a avut 2 presupuneri corecte cu privire la numerele din sfere. Iulia a greșit la sfera următoare, care însă nu a oprit-o pe finalista determinată. După încă 2 presupuneri corecte, norocoasa a decis să oprească jocul și să ia câștigul de 200 000 de lei.

Iulia Catărău este pensionară, are 6 copii și 7 nepoți. Potrivit ei, acest câștig va fi investit în sănătate și ajutor copiilor. Finalista s-a întâlnit cu „roata norocului” datorită biletului „Loto +”, ediția a treia.

Ceilalți participanți ai jocului preliminar ”MegaJackpot” - Ivan Guțuleac din Chișinău, Irina Gonceariuc din Ciubara, Rîșcani, Mihail Musteața din Fălești și Larisa Musteață din Cupcini, Edineț - au primit câte 10 000 de lei și un bilet „Loto+”, ediția a treia.

Biletele Loteriei Naționale pot fi cumpărate în toate filialele Poștei Moldovei, în chioșcurile și gheretele Moldpresa, AKM-Veteran, la benzinăriile Petrom, BEMOL, LUKOIL, Rompetrol, în magazinele de cărți Librarius, în rețelele de supermarketuri Nr1, FIDESCO și Linella, precum și în magazinele AlcoMarket, Casa Curată și Alina Cosmetics, dar și în toate punctele de vânzări ale companiei Le Bridge. Vedeți aici unde se află cel mai apropiat punct de vânzare a biletelor Loteriei Naționale.

Data viitoare, chiar dumneavoastră vă puteți testa forțele în lupta pentru ”MegaJackpot-ul” cosmic de 5 000 000 de lei!