O sută de persoane din satul Teleşeu au primit colete cu produse de primă necesitate

29.04.2020

O nouă zi, o nouă destinaţie în campania #Staţiacasă, noi vă ajutăm! De data aceasta, am vizitat vârstnicii, familiile social-vulnerabile şi persoanele cu dizabilități din satul Teleşeu, raionul Orhei. O sută de locuitori ai acestui sat au primit pachete cu produse alimentare de primă necesitate şi dezinfectanţi.

Primarul localităţii a menţionat că ajutorul acordat pentru sătenii săi va favoriza depăşirea stării de urgenţă. „Vă mulţumim mult şi pentru combustibilul acordat, astfel încât să putem livra pachetele la persoanele neajutorate din localitatea noastră”, a adăugat primarul, Ion Dediu.

Printre locuitorii satului Teleşeu se numără şi câştigători ai show-ului TV „Loteria Naţională”. Ana Vrabie a câștigat un automobil nou-nouț, Dacia Logan, în jocul ”La un pas de noroc”.

Campania #Staţiacasă, noi vă ajutăm! a fost lansată în data de 17 aprilie cu scopul de a ajuta oamenii care necesită suport în perioada pandemiei de COVID-19. Zilnic, până la sfârșitul stării de urgență, echipa Loteriei Naționale va merge prin sate și va oferi câte 100 de colete cu produse alimentare de primă necesitate, inclusiv dezinfectanți, pentru fiecare localitate.