Campania #Staţiacasă, noi vă ajutăm! a ajuns în cel mai norocos sat din Moldova

25.04.2020

Campania #Staţiacasă, noi vă ajutăm! a ajuns în cel mai norocos punct de pe harta ţării noastre – renumitul sat Putineşti, raionul Floreşti. Echipa Loteriei Naţionale a adus 100 de pachete cu produse alimentare de primă necesitate şi dezinfectanţi pentru bătrânii şi familiile defavorizate din această localitate.

Un astfel de pachet alimentar a primit şi Natalia Burlacu, care creşte de una singură trei copii. Soţul ei a decedat şi acum trăieşte din indemnizaţiile sociale. „Mulţumim Loteriei Naţionale pentru acest ajutor. Vom avea ce pune pe masă”, a spus Natalia Burlacu.

Şi primarul din Putineşti şi-a manifestat recunoştinţa faţă de campania iniţiată de Loteria Naţională.

„Cadourile cu care aţi venit dvs. sunt foarte bine venite în perioada sărbătorilor. Toţi aceşti oameni vor fi mulţumiţi pentru ajutorul pe care-l acordaţi”, a declarat Ghenadie Chefu.

Satul Putineşti este cunoscut de o ţară întreagă pentru concentraţia sa imensă de noroc! Biletul „Şeptarul de Aur” face furori şi îi lasă cu premii de excepţie pe săteni. Minodora Chilari a câştigat un lingou de aur, echivalentul a 777 777 de lei, şi a reuşit să-i cumpere fiicei sale un apartament la Chişinău. Un alt câştig cu cifra magică şapte i-a revenit lui Cătălin Citac, care a obţinut 77 777 de lei. Peste jumătate de an, acelaşi premiu l-a descoperit şi Ana Leneş în biletul „Şeptarul de Aur”. O altă băştinaşă din Putineşti, Cristina Bodiu, a câştigat o maşină de excepţie, marca Suzuki SX4 S-Cross, în cadrul Clubului VIP al Loteriei Naţionale. Această listă continuă cu mulţi norocoşi, care şi-au schimbat destinul datorită biletelor noastre.

Loteria Națională aduce nu doar noroc, dar şi suport substanţial în cele mai dificile perioade! În cadrul campaniei #Stațiacasă, noi vă ajutăm!, în perioada stării de urgenţă, planificăm să împărţim oamenilor până la 1000 de colete pe săptămână cu produse de primă necesitate.