Loteria Națională a ajutat 100 de familii din satul Mărcăuți

14.08.2020

Loteria Națională a adus bucurie și speranță în casele a 100 de persoane neajutorate din satul Mărcăuți, raionul Dubăsari . În cadrul campaniei sociale ”Loteria Națională – Avem grijă de dumneavoastră”, echipa noastră a oferit câte 100 de pachete cu produse alimentare de primă necesitate și dezinfectanți pentru familiile numeroase, persoanele cu necesități speciale și vârstnicii din această localitate.

Primarul satului Mărcăuți a salutat intenția Loteriei Naționale și a recunoscut că sătenii săi se confruntă cu multe probleme în această perioadă complicată.

”Această inițiativă a Loteriei Naționale este foarte bine-venită, e chiar la timp, fiind că localnicii se vor bucura foarte mult de acest ajutor”, a declarat primarul localității, Alexei Leahu.

De asemenea, Loteria Națională a oferit 20 de litri de combustibil reprezentanților autorităților publice locale pentru a livra în siguranță ajutoarele sociale la poarta fiecărui beneficiar.

Campania ”Loteria Națională – Avem grijă de dumneavoastră” a fost lansată în data de 3 august ca răspuns la situația precară legată de pandemia COVID-19. Satele beneficiare sunt selectate în urmă tragerii la sorți cu ajutorul un program special certificat.