Fii milionar în pași, câștigă nu doar premii, dar și sănătate

06.11.2019

Tehnologiile ne-au făcut viața mai ușoară și mai interesantă, dar au redus din mobilitatea multora dintre noi. Munca de birou, timpul petrecut la volan sau lucrul și chiar distracția în fața computerului afecteaza starea de sănătate a multor oameni.

Pentru a vă ajuta să fiți mai activi, să găsiți timp și pentru mișcare fizică, Loteria Națională și partenerii săi au lansat un proiect de mobilitate socială, campania "Milionar în Pași".

Îi invităm pe toți cei dornici să fie activi să facă mișcare, zilnic și să înregistreze pașii cu ajutorul oricărei aplicații de tip ”step tracker”, fie că se plimbă, aleargă sau merg la pas grăbit. Aceștia trebui să posteze, public, pe pagina lor de Facebook, screenshotul pașilor efectuați pe parcursul unei zile sau a unei perioade determinate, cu tag-ul paginii Milionar în Pași sau pe Instagram, cu hashtagul #milionarînpași.

Pentru a-i motiva pe participanți, pe durata proiectului, săptămânal, prin tragere la sorți, Loteria Națională va oferi câte un premiu.


Fii milionar în pași cu Loteria Națională!