Loteria Națională va oferi vârstnicilor din sate colete cu produse de primă necesitate

18.04.2020

Pandemia de COVID-19 lovește cel mai dur în oamenii care și anterior se confruntau cu probleme, iar acum au ajuns și mai vulnerabili. Este vorba despre vârstnici, familii cu mulți copii, persoane cu dizabilități, etc. Loteria Națională le vine în ajutor acestor oameni și lansează campania #Stați acasă, noi vă ajutăm!

Zilnic, până la sfârșitul stării de urgență, echipa Loteriei Naționale va merge prin sate și va oferi câte 100 de colete cu produse alimentare și de primă necesitate (dezinfectanți) pentru fiecare localitate. Asistența va fi livrată primăriilor, care o vor împărți persoanelor ce au nevoie de ajutor.

Campania a început cu satele Sireți, raionul Strășeni și Roșcani, raionul Anenii Noi. Totodată, Loteria Națională oferă autorităților locale și carburanți pentru ca fiecare colet să fie livrat acasă beneficiarilor și oamenii să nu fie nevoiți să se expună riscurilor.

În cadrul campaniei #Stați acasă, noi vă ajutăm!, Loteria Națională planifică să împartă oamenilor până la 1000 de colete pe săptămână cu produse de primă necesitate.

În acest mod, ne propunem să ajutăm cetățenii țării să depășim cu bine perioada de restricții și vă îndemnăm să respectați recomandările medicilor și autorităților. #Stați acasă, noi vă ajutăm!