100 de pachete cu produse alimentare au ajuns în satul Puhoi

22.04.2020

Echipa Loteriei Naționale a transmis 100 de pachete cu produse alimentare și dezinfectanți pentru oamenii cu venituri mici din satul Puhoi, raionul Ialoveni, localitatea în care a fost câștigat primul milion de lei în bilete de loterie.

Primarul Ion Goreanu spune că ajutorul din partea Loteriei Naționale va ajunge la oamenii cu venituri mici, inclusiv la 15 bătrâni, dintre care cel mai tânăr are 85 de ani.

”Aceste ajutoare sunt foarte bine venite, mai ales de sărbători, iar bucuria este mai mare, când ai ce pune pe masă. Bătrânii nu pot ieși să-și facă provii și este datoria noastră să-i ajutăm”, a menționat Ion Goreanu.

Printre aceștia este și Teodora Ciorescu de 95 de ani, care trăiește singură și s-a bucurat mult de suportul oferit de Loteria Națională.

Satul Puhoi este cunoscut inclusiv datorită faptului că primul milionar al Loteriei Naționale, Elena Catărău, este din această localitate. Nocorul oamenilor din Puhoi a fost reconfirmat și de către Andrei Mardari, care a câștigat un automobil Dacia Logan, dar și de alți oameni, care au avut încredere în biletele noastre.

În cadrul campaniei #Stați acasă, noi vă ajutăm!, Loteria Națională planifică să împartă oamenilor până la 1000 de colete pe săptămână cu produse de primă necesitate.