Loteria Națională a oferit ajutoare pentru 100 de persoane din satul Borogani

01.05.2020

Campania #Staţiacasă, noi vă ajutăm! continuă să aducă bucurie şi speranţă în casele oamenilor. De data aceasta, echipa Loteriei Naţionale a ajuns în satul Borogani, raionul Leova. O sută de bătrâni şi persoane nevoiaşe din această localitate au primit pachete cu produse alimentare de primă necesitate şi dezinfectanţi.

Primarul din localitate a apreciat iniţiativa Loteriei Naţionale şi a spus că ajutoarele sunt foarte bine-venite în această perioadă complicată.

„În această situaţie, persoanele social-vulnerabile au nevoie de susţinere materială, alimente, produse de primă necesitate, dar şi de susţinere morală. Vă mulţumim pentru ajutorul acordat”, a declarat primarul satului Borogani, Elena Saviţki.

Loteria Națională a oferit și 20 de litri de carburanți pentru ca ajutoarele să fie livrate beneficiarilor direct acasă.

În această localitate s-a născut şi un câştigător al Loteriei Naţionale. Acum un an, Ion Sanduliac s-a ales cu 50 000 de lei din comorile faraonilor, biletul „Piramidele de Aur”.

Campania #Stațiacasă, noi vă ajutăm! a fost lansată în data de 17 aprilie și va dura până la sfârșitul stării de urgență. Zilnic, echipa Loteriei Naționale va merge prin satele din țară și va oferi câte 100 de pachete cu produse de primă necesitate pentru bătrâni, oameni cu nevoi speciale și familii cu mulți copii.