Loteria Naţională a trimis 100 de pachete cu produse de primă necesitate în satul Oxentea

30.04.2020

Campania #Staţiacasă, noi vă ajutăm! cu fiecare zi ajunge tot mai departe. Echipa Loteriei Naţionale a vizitat satul Oxentea, raionul Dubăsari, pentru a oferi 100 de colete cu produse alimentare și dezinfectanți celor care au nevoie de ajutor în perioada stării de urgență.

„În satul nostru sunt veterani de război, persoane cu dizabilități și familii social-vulnerabile. Cea mai mare problemă este alimentaţia. Oamenilor le este greu să se confrunte cu problemele apărute recent. Ajutorul oferit de Loteria Națională este foarte apreciat de persoanele care au nevoie de sprijin”, a declarat primarul satului Oxentea, Valeriu Rusu.

Conform tradiției, Loteria Națională a oferit primarului satului 20 de litri de combustibil pentru ca pachetele alimentare să fie livrate la porţile beneficiarilor și să nu fie nevoiți să-și părăsească locuințele.

Aceasta nu este prima vizită a echipei noastre în satul Oxentea. În vara anului 2019, echipa de filmare a Loteriei Naționale a venit aici pentru a face cunoștință cu câștigătorul sumei de 77 777 de lei din biletul „Şeptarul de Aur”, Andrei Leca.

Campania #Staţiacasă, noi vă ajutăm! a fost lansată în data de 17 aprilie și va dura până la sfârșitul stării de urgență. În fiecare zi, Loteria Națională livrează câte 100 de colete cu produse alimentare esențiale și dezinfectanţi pentru fiecare sat.