Încă 100 de familii au primit pachete alimentare din partea Loteriei Naționale

05.05.2020

Campania #Stațiacasă, noi vă ajutăm! a ajuns în satul Pârlița, raionul Ungheni. Echipa Loteriei Naționale a oferit 100 pachete cu alimente de primă necesitate, inclusiv dezinfectanți, pentru familii social-vulnerabile, bătrâni și persoane cu necesități speciale.

Primarul localității a salutat eforturile depuse de Loteria Națională pentru a ajuta oamenii care se află în situații de risc.

”Vârstnicii sunt cei mai afectați în perioada pandemiei, din cauza că sunt blocați și nu pot ieși din case. Toți localnicii noștri vă mulțumesc și mi-aș dori să aduceți această bucurie în cât mai multe sate”, a declarat primarul satului Pârlița, Liudmila Nistor.

Autoritățile locale au primit și 20 de litri de combustibil pentru a livra coletele direct la porțile tuturor beneficiarilor.

La începutul lunii martie, o altă locuitoare a acestui sat a primit un cadou de excepție din parte Loteriei Naționale. Ana Irimca a participat la show-ul TV ”Loteria Națională” și a câștigat noua mașină Dacia Logan în jocul ”La un pas de noroc”.

Campania #Staţiacasă, noi vă ajutăm! a fost lansată în data de 17 aprilie cu scopul de a ajuta oamenii care necesită suport în perioada pandemiei de COVID-19. Zilnic, până la sfârșitul stării de urgență, echipa Loteriei Naționale va merge prin sate și va oferi câte 100 de colete cu produse alimentare de primă necesitate pentru fiecare localitate.