Olimpicii și-au primit premiile de la 7777.md: este o contribuție pentru pregătire de următoarele Jocuri

14.09.2021

Sportivii din lotul olimpic al Republicii Moldova au primit premii financiare pentru evoluția la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Banii au fost oferiți de către portalul 7777.md, singura casă de pariuri legală din țară, partener al Comitetului Național Olimpic și Sportiv.

”La începutul acestui an, portalul 7777.md a anunțat că va oferi 1 milion de lei pentru fiecare medalie olimpică de aur, 500 de mii de lei pentru argint și 250 de mii de lei pentru fiecare medalie de bronz. Astăzi oferim 250 de mii de lei pentru medalia de bronz, cucerită de Serghei Tarnovschi, dar și câte 50 de mii de lei pentru olimpicii care s-au clasat în primii 10 la Tokyo”, a anunțat Plamen Milanov, directorul NGM Company, care administrează portalul.

Acesta a precizat că olimpicii moldoveni s-au convins deja că partenerul CNOS își respectă promisiunea, iar suportul oferit olimpicilor va continua, astfel încât la următoarele jocuri, echipa țării noastre să obțină considerabil mai multe medalii.

”Ați văzut că ne ținem de cuvânt și vom continua să vă sprijinim, ca să vă puteți pregăti pentru noi rezultate și să luați milionul promis de noi. Vrem să vedem medalii și nu de bronz, dar cât mai multe de aur și vom face totul ce ține de noi ca să obțineți acest rezultate”, a dat asigurări Plamen Milanov.

Canotorul Serghei Tarnovschi a primit o servietă cu 250 de mii de lei în numerar și spune că suportul din partea site-ului 7777.md a fost resimțit de el și colegii săi și în timpul pregătirilor pentru Tokyo.

”Vreau să mulțumesc Loteriei Naționale și domnului Milanov pentru că a oferit bani pentru pregătirea noastră și premii pentru evoluția la Jocurile Olimpice. Acest lucru ne va motiva mult și, noi, toți cei prezenți aici, vă suntem foarte recunoscători”, a menționat sportivul.

Președintele Comitetului Național Olimpic și Sportiv, Nicolae Juravschi, a salutat contribuția portalului 7777.md, dar și disponibilitatea de a oferi câte 20 de mii de lei și pentru ceilalți membri ai echipei olimpice.

”Ați pus, într-adevăr, umărul și inima ca să-i ajutați pe acești sportivi. E bine ca și alți agenți economici să vadă și să ia exemplu, pentru că acești tineri sunt cei care duc faima țării”, a precizat Juravschi.

În acest an, 7777.md a oferit 1,2 milioane de lei pentru pregătirea de olimpiada de la Tokyo. De burse au beneficiar 13 sportivi și 15 antrenori.