Loteria Națională a oferit ajutoare pentru 1000 de familii

27.04.2020

Deja 1000 de familii din zece sate au primit ajutor sub formă de produse de primă necesitate din partea Loteriei Naționale în cadrul campaniei #Stațiacasă, noi vă ajutăm.

Reprezentanții autorităților locale, cu ajutorul cărora pachetele alimentare au ajuns la beneficiari, spun că aceste ajutoare reprezintă o șansă reală pentru mulți oameni ca să reziste în timpul stării de urgență.

”Avem persoane cu dizabilități, avem familii social-vulnerabiile, familii cu mulți copii și bătrâni singuratici. După o vizită la acești oameni, am stabilit cu o comisie locală că necesitățile cele mai mari ale acestor persoane sunt de produse alimentare de primă necesitate”, a explicat Vasile Dolghii, primarul din Micăuți, Strășeni.

Loteria Națională oferă pentru fiecare primărie și câte 20 de litri de carburanți pentru ca fiecare pachet să fie transmis la poartă celor care au nevoie de ajutor.

În cadrul campaniei #Stațiacasă, noi vă ajutăm, Loteria Națională va transmite pentru nevoile oamenilor din sate câte 100 de pachete cu produse de primă necesitate, inclusiv dezinfectanți, în cât mai multe sate din țară. În satele în care am transmis ajutoare locuiesc mulți participanți și câștigători ai Loteriei Naționale.

Echipa Loteriei Naționale precizează că neapărat va reveni în aceste localități, dar speră că următoarea ocazie va fi legată de câștiguri mari, obținute de oameni în bilete de loterie.

Campania #Stațiacasă, noi vă ajutăm a fost lansată în data de 17 aprilie și va dura până la sfârșitul stării de urgență .