Campania ”Loteria Națională – Avem grijă de Dumneavoastră” a debutat în satul Lunga

04.08.2020

În data de 3 august, Loteria Națională a dat start unei noi campanii sociale, ”Loteria Națională – Avem grijă de Dumneavoastră”, scopul căreia este de a oferi suport persoanelor nevoiașe în perioada restricțiilor legate de pandemia COVID-19. În cadrul proiectului, peste 2 000 de familii din diferite regiuni ale țării vor primi, pe parcursul lunii august, colete cu produse alimentare de primă necesitate.

Primul punct de destinație al campaniei a fost satul Lunga din raionul Florești, unde echipa Loteriei Naținale a dus 100 de colete cu produse alimentare. Autoritățile locale vor distribui ajutoarele sătenilor care au nevoie de suport. Ca să faciliteze acest proces, Loteria Națională a oferit primăriei 20 de litri de carburanți pentru că ajutoarele să fie transportate direct la poarta oamenilor, dintre care unora le vine greu să parcurgă distanțe mai mari.

Viceprimarul satului Lunga, Diana Ciugureanu, a adus mulțumiri echipei Loteriei Naționale. ”Avem foarte mulți oameni care trăiesc în condiții grele și au nevoie de aceste produse, aceste donații. Mulțumim și pentru combustibilul acordat, deoarece este un lucru benefic și vom putea repartiza aceste ajutoare”, a spus Diana Ciugureanu.

În fiecare săptămână, Loteria Națională va alege, prin tragere la sorți, cu ajutorul programului său special, bazat pe generatorul de numere aleatorii, satele care vor beneficia de ajutor.

Împreună vom depăși orice dificultăți! Loteria Națională e alături de Dvs!