100 de familii din satul Bușila au primit colete cu produse alimentare din partea Loteriei Naționale

10.08.2020

În data de 7 august, campania ”Loteria Națională – Avem grijă de Dumneavoastră” a ajuns în satul Bușila din raionul Ungheni, ca să le transmită autorităților locale 100 de seturi de produse alimentare de primă necesitate, destinate familiilor cu mulți copii, vârstnicilor, oamenilor cu nevoi speciale.

Echipa Loteriei Naționale a fost întâmpinată de primarul Igor Vîrlan, care a mulțumit pentru ajutorul oferit sătenilor.

”Este o bucurile pentru locuitorii din Bușila, mai ales pentru familiile social-vulnerabile. Ajutorul îi bucură mai ales pe cei care se confruntă cu dificultăți”, a menționat primarul.

Autoritățile locale au primit din partea Loteriei Naționale și 20 de litri de carburanți pentru ca produsele alimentare și dezinfectanții să fie livrate acasă celor care au nevoie de asistență.

Campania ”Loteria Națională – Avem grijă de Dumneavoastră” a debutat în data de 3 august, cu scopul de a susține familiile aflate în dificultate, în perioada pandemiei de COVID-19. Săptămânal, Loteria Națională selectează satele beneficiare prin tragere la sorți, cu ajutorul unui program certificat, bazat pe generatorul de numere aleatorii.