Reprezentanta primăriei comunei Brătuleni: ”Coletele cu produse alimentare vor fi bine-venite în casele tuturor”

21.08.2020

Loteria Națională a adus bucurie și speranță în casele locuitorilor comunei Brătuleni, raionul Nisporeni . Echipa noastră a livrat 100 de pachete alimentare și dezinfectanți în această localitate în cadrul campaniei ”Avem grijă de dumneavoastră”.

Reprezentanții autorităților publice locale din Brătuleni au mulțumit Loteriei Naționale pentru ajutorul acordat celor mai vulnerabile categorii de persoane din sat.

”Sunteți prima companie care acordă sprijin și ajutor persoanelor nevoiașe din localitatea noastră. Sunt convinsă că aceste coletele cu produse alimentare vor fi bine-venite în casele tuturor ”, a declarat reprezentanta primăriei, Aurelia Moțpan.

Pachetele alimentare vor fi livrate la poarta fiecărui beneficiar aflat în dificultate cu ajutorul celor 20 de litri de combustibil, oferite administrației primăriei.

Campania ”Loteria Națională - Avem grijă de dumneavoastră” a demarat la începutul lunii august ca răspuns la situația tensionată generată de pandemia Covid-19. Satele sunt selectate cu ajutorul unui program electronic special, certificat și bazat pe un generator de numere aleatorii. Până în prezent, 1500 de familii au beneficiat de ajutor.