O femeie din Izbiște, beneficiară a campaniei ”Alături de oameni”: Mulțumim că ați intrat la noi și ne-ați ajutat

13.08.2021

O nouă zi, o nouă destinație în cadrul campaniei ”Alături de oameni”. O sută de locuitori ai satului Izbiște, raionul Criuleni, au primit pachete cu produse alimentare din partea Loteriei Naționale. Atât autoritățile publice locale, cât și beneficiarii au recunoscut că ajutorul este foarte bine-venit.

”Localitatea are o populație de aproximativ 3200 de locuitori, dintre care circa 900 sunt persoane social-vulnerabile: familii cu trei și mai mulți copii, persoane cu dizabilități. Aș dori să mulțumesc Loteriei Naționale, în numele celor 100 de beneficiari, pentru că a acceptat demersul nostru”, a declarat Ion Plămădeală.

Echipa Loteriei Naționale a vizitat-o pe Natalia Marule: ”Am un copil bolnav de la naștere. Are paralizie cerebrală, l-am născut de 1 kg. E foarte greu. Pensia e mică. Mulțumim că ați intrat la noi și ne-ați ajutat”.

Până la sfârșitul lunii august, Loteria Națională va oferi ajutoare similare pentru cele mai vulnerabile categorii sociale din 21 de sate.

De la sfârșitul anului 2018, partenerul privat al Loteriei Naționale a Moldovei în domeniul pariurilor sportive și loteriilor a alocat peste 4 000 000 de lei pentru diferite proiecte sociale.