O sută de familii din satul Badicul Moldovenesc au primit ajutoare de la Loteria Națională

06.05.2020

De această dată, în cadrul campaniei #Stațiacasă, noi vă ajutăm!, echipa Loteriei Naționale a mers în sudul țării pentru a transmite 100 de colete cu produse de primă necesitate familiilor din satul Badicul Moldovenesc, raionul Cahul.

Autoritățile locale au livrat 100 de pachete alimentare pentru cei care au mare nevoie de ajutor: familiile numeroase, vârstnicii și persoanele cu necesități speciale. În acest scop, Loteria Națională a oferit primăriei 20 de litri de combustibil.

„Ca în toate satele moldovenești, acești oameni nu pot merge la cumpărături. Constant, ei au nevoie de ajutorul rudelor sau vecinilor. În numele întregului sat, mulțumesc Loteriei Naționale pentru campania #Stațiacasă, noi vă ajutăm! Sunt sigur că un astfel de pachet cu produse va fi util pentru toți”, a spus primarul satului Badicul Moldovenesc, Dumitru Goropceanu.

Campania #Stațiacasă, noi vă ajutăm! a fost lansată în data de 17 aprilie cu scopul de a ajuta familiile aflate în dificultate în timpul pandemiei COVID-19. Zilnic, până la sfârșitul stării de urgență, echipa Loteriei Naționale va merge prin sate și va oferi câte 100 de colete cu produse alimentare de primă necesitate pentru fiecare localitate.