Primarul comunei Pârlița: Ajungeți la inima fiecărui om, care are nevoie de susținere

19.08.2021

Loteria Națională continuă să ajute cele mai vulnerabile categorii de persoane. Noua destinație a campaniei ”Alături de oameni” este satul Hristoforovca, raionul Ungheni. Alți 100 de oameni au primit pachete cu produse alimentare.

Primarul comunei Pârlița, din care face parte și Hristoforovca, a specificat că sătenii se confruntă cu mai multe probleme, printre care: lipsa locurilor de muncă, lipsa apei potabile sau a drumurilor calitative. În acest condiții, orice ajutor este important.

”Inițiativa Loteriei Naționale este foarte bună. Ajungeți la inima fiecărui om, care are nevoie de susținerea dvs. Vă dorim succes și diseminarea acestei practici în toată țara”, a spus Liudmila Nistor.

Echipa noastră a deschis poarta lui Vladimir Rusu, care și-a pierdut complet vederea din cauza diabetului zaharat.

”Își duce viața așa cum poate, cu venituri foarte mici. Îl ajută atât primăria, cât și asistența socială. Dar astăzi vrem să mulțumim Loteriei Naționale pentru ajutorul acordat persoanelor în situații de risc”, a menționat asistenta socială din sat, Elena Andriuță.

Pe parcursul lunii august, 2 100 de familii din 21 de sate vor primi pachete cu produse alimentare de primă necesitate. De un astfel de suport până acum au beneficiat peste 7 000 de familii.

De la sfârșitul anului 2018, NGM Company a alocat pentru proiecte de responsabilitate socială peste 4 milioane de lei.