Loteria Națională a livrat 100 de pachete cu alimente în satul Hirişeni

28.04.2020

Loteria Națională a trimis 100 de pachete cu produse alimentare de primă necesitate și dezinfectanţi în satul Hirişeni, raionul Telenești, în cadrul campaniei #Stațiacasă, noi vă ajutăm! Autorităţile locale vor distribui pachetele alimentare către locuitorii care au nevoie de sprijin în perioada stării de urgență.

„În satul nostru locuiesc 230 de pensionari, 15 persoane cu grad de invaliditate și aproximativ 20 de familii numeroase”, a spus primarul satului Hirişeni, Ion Petica.

Loteria Națională a oferit primăriei și 20 de litri de combustibil, astfel încât pachetele alimentare să fie livrate direct la casele persoanelor care vor beneficia de ajutor.

„Locuitorii satului nostru cumpără activ biletele Loteriei Naționale şi nu în zădar! Avem câştigători de sume mari”, a menţionat primarul.

Reamintim că Maria Harea din Hirişeni a câștigat 77 777 de lei datorită biletului „Şeptarul de Aur”, iar Constantin Coşcodan s-a ales cu 250 000 de lei din biletul „Loto+”.

Campania #Staţiacasă, noi vă ajutăm! a fost lansată în data de 17 aprilie și va dura până la sfârșitul stării de urgență. În cadrul campaniei, Loteria Națională intenționează să livreze zilnic câte 100 de pachete cu produse alimentare esenţiale și dezinfectanţi în cât mai multe sate din țară.