NGM Company, alături de oamenii din Cornești

11.08.2021

Noua campanie socială ”Alături de oameni” a ajuns în satul Cornești, raionul Ungheni. O sută de bătrâni, persoane cu nevoi speciale și familii defavorizate vor beneficia de pachete cu produse alimentare de primă necesitate.

Primarul satului Cornești, Valeriu Morari, a declarat că ajutorul este foarte bine-venit.

”Ca și celelalte sate din Republica Moldova, Cornești se confruntă cu sărăcia, seceta din anii precedenți și Covid-19 a pus o amprentă pe satul nostru. Fiecare familie va fi mulțumită pentru atenția care li se acordă”, a spus Valeriu Morari.

Printre beneficiari se numără și Janeta Iurie, care crește doi copii de una singură.

”Sunt mamă singură. Am fost operată nu demult, nu pot lucra. În septembrie trebuie să mă duc la altă operație. Băiatul trebuie să-l pregătesc de școală, nu-mi ajung bani. Mi-i greu, nu am puteri”, a spus Janeta.

Recunoscătoare a fost și Maria Dragan: ”Vă mulțumesc foarte mult că aveți grijă de bătrânii care-s neputincioși. Pentru un pensionar mult contează să aibă cine-i aduce o pâine. E foarte greu”.

Donația oferită de NGM Company, partenerul privat al Loteriei Naționale a Moldovei din domeniul pariurilor sportive și loteriilor. Pe parcursul lunii august, 2 100 de familii din 21 de sate vor primi pachete cu produse alimentare de primă necesitate. De un astfel de suport până acum au beneficiat 6 200 de familii.