Campania ”Loteria Națională - avem grijă de dumneavoastră” a ajuns în satul Moara de Piatră

19.08.2020

Echipa Loteriei Naționale a fost întâlnită cu multă bucurie și recunoștință în satul Moara de Piatră, raionul Drochia! Cele mai vulnerabile categorii sociale din localitate au primit 100 de pachete alimentare și dezinfectanți în cadrul campaniei ”Loteria Națională - avem grijă de dumneavoastră”.

Primarul satului Moara de Piatră, Vera Cutrani, a salutat inițiativa Loteriei Naționale și a spus că ajutorul acordat este foarte oportun în această perioadă complicată.

”Am fost foarte bucuroasă când am aflat că localitatea noastră a fost aleasă prin tragere la sorți ca să participe în campania Loteriei Naționale. Din partea primăriei, vă mulțumesc pentru acest mare ajutor”, a declarat primarul.

De asemenea, Loteria Națională a oferit 20 de litri de combustibil reprezentanților autorităților publice locale pentru a livra coletele la poarta tuturor familiilor.

Campania ”Loteria Națională – Avem grijă de dumneavoastră” a fost lansată în data de 3 august ca răspuns la situația precară legată de pandemia COVID-19 și are scopul de a oferi suport vârstnicilor, familiilor cu mulți copii și persoanelor cu nevoi speciale de la sate .