Loteria Națională a oferit speranță și ajutor la 100 de familii din satul Dușmani, Glodeni

18.08.2020

Loteria Națională a adus o rază de speranță și în satul Dușmani, raionul Glodeni, unde 100 de familii au primit colete cu produse alimentare de primă necesitate și dezinfectanți. Campania socială ”Loteria Națională – Avem grijă de dumneavoastră” are drept scop de a oferi suport vârstnicilor, familiilor cu mulți copii și persoanelor cu nevoi speciale din sate în perioada stării de urgență în sănătate publică.

Primarul din Dușmani, Petru Rusu, recunoaște că mulți localnici se descurcă greu, în special bătrânii, iar suportul oferit de Loteria Națională îi va ajuta să treacă mai ușor de limitările impuse de pandemie.

”E grea situația în sat, fiindcă sunt oameni cu vârsta de peste 63 de ani și nu pot merge la magazin să procure produse alimentare. Am avut și șapte persoane infectate cu COVID-19. Mulțumim din suflet Loteriei Naționale”, a spus primarul.

Totodată, Loteria Națională a oferit autorităților locale 20 de litri de combustibil, pentru ca ajutoarele sociale să fie livrate în siguranță la casa fiecare beneficiar.

Campania socială ”Loteria Națională – Avem grijă de dumneavoastră” se va desfășura până la sfârșitul lunii august și are scopul de a ajuta cele mai vulnerabile categorii sociale în perioada restricțiilor provocate de pandemia de Covid-19. Satele beneficiare sunt selectate, săptămânal, prin tragere la sorți cu ajutorul unui program electronic certificat, bazat pe numere aleatorii.