Primarul din Lopatnic: Suntem foarte bucuroși că Loteria Națională a venit în satul nostru

16.08.2021

Loteria Națională demonstrează zilnic că are un nivel ridicat de responsabilitate socială. Și locuitorii satului Lopatnic, raionul Edineț, s-au convins de acest lucru. O sută de bătrâni, persoane cu nevoi speciale și familii numeroase au primit pachete alimentare în cadrul campaniei ”Alături de oameni”.

Reprezentanții autorităților publice locale au menționat că sunt recunoscători pentru donația oferită.

”Suntem foarte bucuroși că Loteria Națională a venit în satul nostru cu ajutor umanitar pentru săteni. Ca și toate satele din Moldova, am fost bântuiți de criza Covid-19. Un factor foarte important e alimentația. Cetățenii o să fie bucuroși”, a spus primarul satului Lopatnic, Alexandru Roșca.

În cadrul campaniei ”Alături de oameni”, Loteria Națională va oferi 2100 de colete cu produse alimentare pentru oamenii nevoiași din 21 de sate din țară.

Campanii similare au fost desfășurate pe parcursul anului 2020, când din cauza restricțiilor legate de COVID-19, mii de oameni au rămas fără locuri de muncă și surse de existență. Până acum, în jur de 7 mii de familii din toată țara au primit colete cu produse alimentare de primă necesitate.

De la sfârșitul anului 2018, NGM Company a alocat peste 4 milioane de lei pentru proiecte sociale.