Turneu de caritate de mini-fotbal al Hospice Angelus, organizat cu suportul 7777.md

29.09.2021

Un turneu de mini-fotbal pentru o cauză nobilă a avut loc weekendul trecut la Chișinău, cu suportul financiar al NGM Company, administratorul portalului de pariuri sportive 7777.md. Campionatul pentru amatori a reunit la start 12 echipe ale mai multor companii, ambasade, voluntari, printre care și echipa angajaților NGM Company. Scopul evenimentului a fost colectarea fondurilor și susținerea Fundației Hospice Angelus, care îngrijește pacienți în stare terminală. Cu implicarea și suportul companiei noastre a fost adunată suma de 93 mii de lei, resurse care vor fi direcționate pentru îngrijirea copiilor și adultilor incluși în programul hospice.

Reprezentanții Hospice Angelus au remarcat că NGM Company este deja un partener fidel al fundației, care pune responsabilitatea socială în prim-plan.

”Vreau să mulțumesc Loteriei Naționale pentru că de fiecare dată sunt receptivi și răspund apelurilor noastre de a fi alături în calitate de sponsori, parteneri, în cadrul evenimentelor noastre și ținem să remarcăm că responsabilitatea socială a Loteriei Naționale este una exemplară și un model de urmat pentru alte companii din țara noastră'', a menționat Cristina Cuciurca, reprezentantul Hospice Angelus.

Plamen Milanov, Directorul NGM Company, partenerul privat al Loteriei Naționale a Moldovei în domeniul loteriilor și pariurilor sportive, a fost impresionat de numărul echipelor participante la evenimentul de caritate.

''Sunt bucuros de această inițiativă pornită de Hospice Angelus, care ne-a adunat pe toți aici. Vreau să mulțumesc tuturor pentru că sunt alături de noi. Sunt convins că, împreună cu Hospice Angelus, vom organiza astfel de evenimente în fiecare an și poate chiar mai des. Vă garantăm că vom fi alături de fiecare dată'', a menționat directorul companiei care administrează site-ul de pariuri sportive 7777.md.

Printre cei care au ieșit pe terenul de mini-fotbal a fost și excelența sa, ambasadorul statului Qatar în Republica Moldova, Naif Bin Jassin AlAbduljabbar. Diplomatul s-a declarat onorat să participe la aceasta cauză nobilă.

'Statul Qatar a participat la foarte multe strângeri de fonduri și activități de binefacere, defapt, acesta este și scopul nostru de astăzi. Ne bucurăm să vedem atâtea companii astăzi, iar noi ne bucurăm să fim alături de companii ca Loteria Națională care sprijină astfel de campanii sociale'', a spus diplomatul.

Cu propria echipă a participat la turneu și Ambasada Italiei, care au evidențiat buna organizare a evenimentului și au salutat gestul sponsorului general.

Hospice Angelus Moldova este primul și principalul furnizor de îngrijiri paliative din Republica Moldova, oferind ajutor medical, social și psiho-emoţional adulţilor și copiilor care suferă de boli incurabile, în stadiu avansat, progresiv și/sau terminal. Hospice-ul pediatric Casa Angelus găzduiește, anual, circa 300 de copii umbriți de durerea diagnosticului necruțător.