Primarul din Micăuți: datorită Loteriei Naționale, 100 de familii din sat vor fi mai fericite

23.04.2020

Bătrânii și familiile cu mulți copii din satul Micăuți, raionul Strășeni, au primit ajutor din partea Loteriei Naționale sub formă de pachete cu produse alimentare și dezinfectanți, în cadrul campaniei #Stațiacasă, noi vă ajutăm.

Primarul din Micăuți, Vasile Dolghii, spune că, datorită Loteriei Naționale, 100 de familii din sat vor deveni mai fericite.

”Avem persoane cu dizabilități, avem familii social-vulnerabiile, familii cu mulți copii și bătrâni singuratici. După o vizită la acești oameni, am stabilit cu o comisie locală că necesitățile cele mai mari ale acestor persoane sunt de produse alimentare de primă necesitate”, a explicat primarul.

Această realitate tristă este confirmată și de către vârstnicii din Micăuți, nevoiți să reziste cu ce au pe lângă casă.

”Pentru noi, produsele alimentare sunt foarte scumpe. Sunt bani. Compania dvs. este sfântă și îi spun mulțumesc Domnului pentru tot ce este”, spune o femeie care a primit pachetul cu produse alimentare.

Pentru ca 100 de pachete cu produse alimentare, transmise fiecărui sat, să ajungă la oamenii care au nevoie de ajutor, Loteria Națională oferă fiecărei primării și câte 20 de litri de carburanți.

Echipa Loteriei Naționale precizează că neapărat va reveni în satul Micăuți, dar speră că următoarea vizită va fi legată de câștiguri mari, obținute de localnici în bilete de loterie. O astfel de experiență a fost deja trăită de Ion Salcoci, care anterior a câștigat 77 777 de lei cu biletul ”Șeptarul de Aur”.

În cadrul campaniei #Stațiacasă, noi vă ajutăm, Loteria Națională va transmite pentru nevoile oamenilor din sate câte 100 de pachete cu produse de primă necesitate, inclusiv dezinfectanți, în cât mai multe sate din țară. Până acum, echipa noastră a oferit susținere localinicilor din satele Sireți, raionul Strășeni, Roșcani, Anenii Noi, Puhoi, Ialoveni, Buțeni, Hâncești, Sipoteni, Călărași.