Satul Plop – noua destinație a campaniei ”Avem grijă de dumneavoastră”

26.08.2020

Locuitorii din satul Plop, raionul Dondușeni, s-au convins că Loteria Națională e mereu alături și ajută în cele mai dificile clipe. Campania ”Avem grijă de dumneavoastră” a vizitat această localitate și a transmis autorităților locale 100 de colete cu produse alimentare de primă necesitate și dezinfectanți .

Primarul satului Plop, Aureliu Guțanu, și-a exprima recunoștința pentru ajutorul acordat și a subliniat că ajutoarele umanitare sunt foarte oportune în această perioadă.

”De la instituirea stării de urgență, am avut trei cazuri de contaminare cu Covid-19 în localitate. O vizită la domiciliu este foarte plăcută pentru persoanele singuratice sau cele cărora nu le deschide nimeni ușa pe parcursul a mai multe zile ”, a spus primarul.

Conform tradiției, primăria satului a primit și 20 de litri de combustibil pentru a livra în siguranță produsele la fiecare beneficiar.

Campania ”Loteria Națională – Avem grijă de dumneavoastră” se va desfășura până la sfârșitul lunii august și are scopul de a ajuta cele mai vulnerabile categorii sociale în perioada restricțiilor provocate de pandemia de Covid-19. Satele sunt selectate, săptămânal, prin tragere la sorți cu ajutorul unui program electronic certificat, bazat pe numere aleatorii.