NGM Company a premiat cei mai buni sportivi ai anului 2020

19.01.2021

Cei mai buni sportivi ai anului 2020 au fost premiați de către NGM Company, partenerul privat al Loteriei Naționale a Moldovei în domeniul loteriilor și pariurilor sportive. Este vorba despre luptătoarea Anastasia Nichita și judocanul Victor Sterpu, care au primit câte un cec pentru 10 mii de lei. Ceremonia de premiere a avut loc la Gala Asociației Presei Sportive.

Alexandru Gîscă, reprezentantul NGM Company a declarat la Gală că partenerul privat al Loteriei Naționale, care administrează singurul site autorizat de pariuri sportive din Moldova, 7777.md, își propune să contribuie la dezvoltarea sportului național. El a mai spus că este pentru al doilea an consecutiv, când NGM Company premiază cei mai buni sportivi ai anului.

Performerii distinși de NGM Company spun că ajutorul pe care l-au primit îi va ajuta să se pregătească mai bine de Jocurile Olimpice de Vară de la Tokyo.

”Am muncit foarte mult ca să devin cel mai bun sportiv. Vreau să mulțumesc Loteriei Naționale pentru această susținere. Este un ajutor pentru mine, din care voi cumpăra lucruri necesare, de exemplu vitamine sau echipament sportiv. Foarte mult mă va ajuta acest premiu”, a spus campionul european la judo, Victor Sterpu.

”Am fost plăcut surprinsă, deoarece a fost un an greu, dar am reușit să mă prezint bine la campionatele europene și mondiale și să aduc medalia de aur de la Cupa europeană și de la campionatul european. Mulțumesc foarte mult Loteriei Naționale. Acest premiu va fi investit în pregătirea pentru Jocurile Olimpice”, a precizat și campioana europeană la lupte, Anastasia Nichita.

La rândul său, președintele Asociației Presei Sportive, Eduard Ciobanu, organizatorul Galei, a salutat parteneriatul cu NGM Company și site-ul de pariuri sportive 7777.md.

”Compania a ales o cale bună de a promova sportul național, care merită o atenție deosebită. Iar susținerea oferită sportivilor noștri îi va ajuta să-și îmbunătățească rezultatele”, a scos în evidență Eduard Ciobanu.

În 2020, Anastasia Nichita a obținut medalia de aur la Campionatul European de lupte feminine și la Cupa Mondială. Judocanul Victor Sterpu s-a clasat pe prima poziție la Campionatul European printre seniori, precum și la Campionatul European pentru tineret (Under 23).

Ambii sportivi s-au calificat pentru Jocurile Olimpice care vor avea loc la vară în Tokyo.