Loteria Națională a oferit ajutor pentru cel mai norocos sat

12.05.2020

Campania #Stațiacasă, noi vă ajutăm! a ajuns în cel mai norocos sat al raionului Râșcani – Corlăteni. Echipa Loteriei Naționale a transmis 100 de pachete cu produse alimentare de primă necesitate și dezinfectanți pentru vârstnicii și persoanele nevoiașe din localitate.

Primarul satului, Anatolie Baciu, a salutat inițiativa Loteriei Naționale și a menționat că sprijinul acordat este foarte oportun în această perioadă complicată.

”De acest ajutor umanitar vor beneficia 100 de persoane: toți invalizii de gradul întâi și bătrânii de peste 82 de ani. Mulțumesc Loteriei Naționale și pentru cardul de combustibil care ne va ajuta să transportăm aceste bunuri la toți beneficiarii”, a declarat primarul localității.

Câțiva locuitori ai satului Corlăteni sunt cunoscuți de o țară întreagă și pentru câștigurile incredibile obținute la Loteria Națională. Alecu Bologa este unul dintre ei. Bărbatul a câștigat 1 000 000 de lei cu ajutorul biletului ”Loto+”, ediția a treia. Peste câteva luni, norocosul a participat la show-ul TV și s-a ales cu o mașină nou-nouță. Completează lista norocoșilor Gheorghe Pulbere și Denis Ungureanu, care au câștigat câte 50 000 de lei, datorită biletelor ”Realizează-ți visele” și ”Piramidele de Aur”.

Campania #Stațiacasă, noi vă ajutăm! a fost lansată în data de 17 aprilie și va dura până la sfârșitul stării de urgență din țară. Scopul acesteia a fost de a ajuta cu strictul necesar persoanele vulnerabile, care se află la limita sărăciei în perioada pandemiei de Coronavirus.