Loteria Națională a oferit 200 de pachete alimentare în satul Curchi

18.05.2020

Campania ”Stați acasă, noi vă ajutăm!” s-a încheiat în data de 16 mai în satul Curchi, raionul Orhei. La rugămintea Preasfințitului Siluan, Episcop de Orhei, Vicar al Mitropoliei Chişinăului şi al Întregii Moldove, echipa Loteriei Naționale a venit cu 200 de seturi de produse alimentare pentru enoriașii mănăstirii Curchi.

”Prietenul se cunoaște la nevoie și salutăm cu mare drag reprezentanții Loteriei Naționale, care au răspuns apelului nostru și au repartizat și pentru enoriașii cu nevoii speciale din vicariatul nostru 200 de pachete alimentare care vor fi împărțite de către preoți pe la casele creștinilor”, a spus Preasfințitului Siluan.

În cadrul campaniei ”Stați acasă, noi vă ajutăm”, în perioada 17 aprilie – 16 mai, echipa Loteriei a mers prin 41 de sate și a oferit seturi cu produse alimentare de primă necesitate și dezinfectanți pentru vârstnici, persoane cu dizabilități și familii cu mulți copii. În jur de 4.200 de familii din Republica Moldova au primit ajutor din partea Loteriei Naționale, în timpul stării de urgență.