Campania socială a Loteriei Naționale a ajuns în satul Maramonovca

05.08.2020

100 de familii din satul Maramonovca din raionul Drochia au primit colete cu produse alimentare de primă necesitate și dezinfectanți în cadrul campaniei ”Loteria Națională – Avem grijă de Dumneavоastră”.

În data de 4 august, echipa Loteriei Naționale a transmis autorităților locale din Maramonovca pachetele cu produse alimentare, care urmează să fie distribuite oamenilor ce au nevoie de susținere în perioada pandemiei coronavirusului de tip nou.

Viceprimarul Olga Șevciuc a avut doar cuvinte de laudă pentru Loteria Națională. ” Este un proiect bun, care ajută oamenii în perioada dificilă a pandemiei. Sunt familii care nu au bani de mâncare. Mulțumim și pentru carburanții oferiți, ca să distribuim mai repede pachetele alimentare oamenilor care stau acasă, în autoizolare. Loteria Națională aduce oamenilor încredere în noroc. Eu personal am câștigat 32 500 de lei. Vă mulțumim pentru grijă în aceste vremuri grele . Împreună vom depăși toate greutățile”, a adăugat Olga Șevciuc.

În data de 5 august, echipa Loteriei Naționale va merge în satul Cornești din raionul Ungheni.

Săptămânal, Loteria Națională va alege satele beneficiare prin tragere la sorți, cu ajutorul unui program special, certificat, bazat pe generatorul de numere aleatorii.