Loteria Națională a trimis 100 de pachete alimentare în satul Palanca

13.05.2020

Campania #Stațiacasă, noi vă ajutăm!, care a fost lansată în data de 17 aprilie, ajunge tot mai departe. De această dată, echipa Loteriei Naționale s-a pornit cu 100 de seturi cu produse de primă necesitate și dezinfectanți spre satul Palanca, raionul Ștefan Vodă. Reprezentanții primăriei au distribuit pachetele pentru bătrânii, familiile numeroase și toți cei care au nevoie de ajutor în perioada stării de urgență.

„În timpul pandemiei, Loteria Națională este prima companie care ne ajută cu alimente. Atenția și sprijinul sunt importante pentru oameni în această perioadă dificilă”, a spus primarul satului, Larisa Voloh.

Autoritățile locale au primit 20 de litri de combustibil, pentru a livra pachetele cu produse alimentare și dezinfectanți direct la porțile destinatarilor, astfel încât să nu fie nevoiți să încalce regimul de autoizolare, punându-și sănătatea în pericol.

În toamna anului trecut, echipa de filmare a Loteriei Naționale a vizitat satul Palanca, pentru a o cunoaște pe deținătoarea câștigului de jumătate de milion de lei, Tamara Voloh. Norocoasa s-a ales cu unul dintre premiile de top ale biletului ”Piramidele de Aur”.

Campania #Stațiacasă, noi vă ajutăm! va dura până la sfârșitul stării de urgență.