NGM Company a premiat campionii care au revenit de la Jocurile Olimpice

12.08.2021

Partenerul privat al Loteriei Naționale a Moldovei în domeniul pariurilor sportive și loteriilor a întâmpinat campionii moldoveni, care au participat la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Sportivii au primit cecuri pentru rezultate remarcabile obținute la olimpiadă. Deținătorul medaliei de bronz la canoe, 1000 de metri simplu, Serghei Tarnovschi a ridicat cecul cu 250 000 de lei. Alți nouă reprezentanți ai lotului olimpic s-au ales cu 50 000 de lei pentru locurile 5-9, iar toți ceilalți sportivi care au participat la competiție – câte 20 000 de lei.

Plamen Milanov, directorul NGM Company,partener al Comitetului Național Olimpic și Sportiv din Moldova, a felicitat campionii pentru rezultatele obținute.

”Sincer vorbind, din 20 de persoane, 9 să ajungă în topul celor mai buni – cred că este un rezultat remarcabil pentru Moldova. Și cu un enorm entuziasm și mândrie ne bucurăm că avem posibilitatea să vă premiem pentru rezultate”, a declarat Plamen Milanov.

Eroul național, medaliat cu bronz la Jocurile Olimpice, Serghei Tarnovschi a menționat că NGM Company a fost unicul agent economic care a investit în pregătirea lui pentru olimpiadă și este foarte recunoscător.

”În primul rând, vreau să mulțumesc loteriei, având în vedere că m-a susținut pe mine și pe ceilalți sportivi pentru olimpiadă, că au acordat burse. Am înțeles că vom fi ajutați și în viitor. Va fi super pentru toți. Și vă mulțumim că ați oferit premii pentru locurile ocupate la olimpiadă. Asta ne stimulează să mergem înainte și să obținem alte victorii”, a spus Serghei Tarnovschi.

Și ceilalți sportivi s-au întors acasă cu multe emoții și determinați să atingă noi înălțimi. Aceștia și-au manifestat recunoștința pentru premiile în valoare de 50 000 de lei.

”Mă bucur foarte mult că Loteria Națională ne susține. Nu m-am așteptat. Am crezut că o să fie premii doar pentru primele trei locuri. Acești bani îi voi investi în pregătirea mea și acum îmi doresc chiar și o odihnă”, a subliniat luptătoarea Anastasia Nichita, care a ocupat locul 7 la lupte feminine.

”Este un sprijin pentru noi. Știm că acasă suntem ajutați. Sperăm ca pe viitor să mai fie asemenea ajutoare financiare fiindcă pe noi, sportivii, foarte mult contează”, a spus canotoarea, Daniela Cociu, care împreună cu Maria Olărașu au obținut locul 7 la proba de canoe 500 metri.

Administratorul singurului site de pariuri sportive din Moldova, 7777.md, a oferit 900 000 de lei pentru premierea olimpicilor. Totodată, 1 200 000 de lei au fost alocați anul acesta pentru pregătirea sportivilor pentru Tokyo 2020.