NGM Company a oferit daruri de Revelion pentru toți copiii din comuna Micleușeni

04.01.2021

NGM Company, partenerul privat al Loteriei Naționale a Moldovei în domeniul loteriilor și pariurilor sportive, a demonstrat încă odată că știe să aducă bucurie și speranță în casele oamenilor chiar în ajunul Anului Nou. Toți copiii din comuna Micleușeni, raionul Strășeni, au primit cadouri dulci din partea echipei noastre.

Primarul localității, Rodica Butnaru, a menționat că pandemia a lovit dur în cele mai vulnerabile categorii sociale și acest act de caritate reprezintă o mare bucurie pentru copii.

Și părinții picilor și-au exprimat recunoștința față de gestul NGM Company și au spus că darurile vor colora aceste sărbători.

Vă reamintim că, în cadrul campaniei ”Avem grijă de Dumneavoastră”, în jur de 6200 de familii nevoiașe de la sate au primit ajutor din partea NGM Company sub formă de colete alimentare și mijloace de dezinfectare a mâniilor. Totodată, 35 de spitale au primit donații sub formă de materiale de protecție împotriva Covid-19, iar Institutul de Medicină Urgentă beneficiază de un aparat performant de ventilare a plămânilor.