Fiecare al zecelea locuitor din Meșeni a primit ajutor din partea Loteriei Naționale

07.08.2020

Fiecare al zecelea locuitor din satul Meșeni, raionul Rezina, a primit ajutor din partea Loteriei Naționale, în cadrul campaniei sociale de susținere a oamenilor aflați în dificultate.

În data de 6 august, echipa Loteriei Naționale a transmis 100 de colete cu produse alimentare primăriei din localitate, care să fie distribuite localnicilor. Aceste pachete alimentare și dezinfectanți sunt destinate familiilor cu mulți copii, vârstnicilor și altor oameni care au nevoie de suport.

”Satul are în jur de 1000 de locuitori, printre care sunt și oameni cu nevoi speciale, familii cu mulți copii, familii cu venituri mici. Acest ajutor este foarte oportun. Mulțumim Loteriei Naționale ”, spune asistentul social, Nina Cebotari.

Campania ”Loteria Națională – Avem grijă de Dumneavoastră” a debutat în data de 3 august cu scopul de a oferi ajutor familiilor care au nevoie de suport în perioada pandemiei COVID-19. Pe parcursul acestei luni, peste 2000 de familii din sate vor primi colete cu produse alimentare.