Loteria Națională a transmis 100 de colete cu produse alimentare în comuna Cruzești

05.05.2020

În cadrul campaniei #Stațiacasă, noi vă ajutăm!, Loteria Națională livrează, zilnic, câte 100 de pachete cu alimente de primă necesitate și dezinfectanți în diferite colțuri ale țării. De la începutul campaniei, astfel de ajutor au primit 2600 de familii din 26 de localități.

La început de mai, una dintre destinațiile echipei Loteria Națională a fost comuna Cruzești, municipiul Chișinău.

”Acest ajutor este foarte important pentru oamenii de la țară, având în vedere că trăim niște clipe dificile. Loteria Națională este prima organizație care vine cu asemenea suport substanțial. Oamenii au nevoie de produse de primă necesitate: ulei, zahăr, diverse cereale, care sunt mai greu de procurat în această perioadă”, a declarat primarul comunei Cruzești, Violeta Crudu.

Reprezentanții autorităților locale au distribuit cele 100 de colete cu produse alimentare pentru bătrânii, familiile cu mulți copii și persoanele cu dizabilități din sat. Pentru ca ajutoarele să ajungă direct la porțile oamenilor, Loteria Națională a oferit primăriei 20 de litri de combustibil.

Campania #Stațiacasă, noi vă ajutăm! a fost lansată în data de 17 aprilie și va dura până la sfârșitul stării de urgență din țară.