Loteria Națională a ajutat 100 de persoane nevoiașe din satul Racovăț

07.05.2020

Loteria Națională nu poate rămâne indiferentă față de greutățile și lipsurile oamenilor în perioada pandemiei. În cadrul campaniei #Stațiacasă, noi vă ajutăm!, echipa noastră continuă să împartă pachete cu produse alimentare de primă necesitate pentru cele mai vulnerabile pături sociale. Cea mai recentă destinație a campaniei a fost satul Racovăț, raionul Soroca.

O sută de bătrâni și familii numeroase din această localitate au primit ajutor. Primarul localității a mulțumit Loteriei Naționale pentru susținerea acordată.

”În sat avem foarte multe persoane social-vulnerabile. Acest ajutor este foarte important pentru localnicii noștri. Loteria Națională, vă mulțumim pentru actul de caritate pe care îl faceți”, a declarat primarul satului Racovăț, Oxana Fedco.

Conform tradiției, și această primărie a beneficiat de 20 de litri de combustibil pentru a livra rapid și în siguranță toate coletele cu produse alimentare la destinatari.

Campania #Stațiacasă, noi vă ajutăm! a fost lansată în data de 17 aprilie și va dura până la sfârșitul stării de urgență. Zilnic, echipa Loteriei Naționale va merge prin satele din țară și va oferi câte 100 de pachete cu produse de primă necesitate și dezinfectanți pentru bătrâni, persoane cu nevoi speciale și familii cu mulți copii.