Loteria Națională a transmis ajutoare pentru 100 de oameni din Costești

27.04.2020

Încă 100 de oameni, de această dată din Costești, Ialoveni, au primit pachete cu produse alimentare de primă necesitate din partea Loteriei Naționale, în cadrul campaniei #Stațiacasă, noi vă ajutăm!

Asistența dată a ajuns mai ales la vârstnici și familii cu mulți copii. Primarul din Costești, Vasile Borta, spune că în sat sunt în jur de 3 000 de bătrâni, oameni cu nevoi speciale, care au nevoie de suport. ”E un plus pentru toată localitatea”, spune Vasile Borta.

Loteria Națională a oferit și 20 de litri de carburanți pentru ca ajutoarele să fie livrate beneficiarilor direct acasă.

Satul Costești este cunoscut celor care pun preț pe noroc, datorită câștigătorilor de aici. De exemplu, Maria Chitorog a obținut 250 de mii de lei la cel mai generos show TV al țării, iar Vera Anghel a câștigat 100 de mii de lei cu biletul Loto+.

Campania #Stațiacasă, noi vă ajutăm! a fost lansată în data de 17 aprilie și va dura până la sfârșitul stării de urgență. Zilnic, echipa Loteriei Naționale va merge prin satele din țară și va oferi câte 100 de pachete cu produse de primă necesitate pentru bătrâni, oameni cu nevoi speciale și familii cu mulți copii.