Loteria Națională a oferit 100 de pachete alimentare pentru locuitorii satului Corten

15.05.2020

Solidaritate în vremuri de pandemie! De data aceasta, campania #Stațiacasă, noi vă ajutăm! a ajuns într-un sat cu cetățeni de origine bulgară de la sudul țării - Corten, Taraclia. Echipa Loteriei Naționale a adus 100 de pachete cu produse alimentare și dezinfectanți pentru vârstnicii, familiile numeroase și persoanele cu dizabilități din localitate.

Primarul satului Corten și-a exprimat recunoștința pentru ajutorul acordat localnicilor săi, care se descurcă cu greu din cauza crizei provocate de Coronavirus.

”Timp de două luni de când avem regim de carantină, sunteți prima campanie nu ne-a oferit un astfel de ajutor”, a recunoscut Dmitri Caradjov.

De asemenea, conform tradiției, autoritățile locale au primit de 20 de litri de combustibil.

”Mulțumim din suflet Loteriei Naționale pentru combustibilul acordat. Ne va ajuta să livrăm ajutoarele umanitare persoanelor cu necesități speciale și pensionarilor”, a spus asistenta socială, Galina Atanasova.

Campania #Stațiacasă, noi vă ajutăm! a fost lansată în data de 17 aprilie și va dura până la sfârșitul stării de urgență din țară. Până în prezent, 4200 de persoane din 42 localități au beneficiat de pachete cu produse alimentare de primă necesitate și dezinfectanți.