Asistenta socială din Fundul Galbenei: Astăzi ați făcut fericite 100 de familii

23.08.2021

Loteria Națională a adus bucurie și speranță în casele oamenilor din satul Fundul Galbenei, raionul Hâncești. 100 de bătrâni, persoane cu necesități speciale și familii nevoiașe din această localitate au primit pachete cu produse alimentare de primă necesitate.

Asistenta socială din sat a recunoscut că localnicii se descurcă greu și vor fi foarte recunoscători pentru acest ajutor.

Astăzi ați făcut fericite 100 de familii. Ajutoarele sunt bine-venite pentru că, din păcate, acești oameni sunt mai necăjiți decât noi. În sat avem familii cu șase, zece sau cinci copii. Avem și mulți invalizi de gradul I, inclusiv copii”, a spus Silvia Balan.

Echipa Loteriei Naționale a vizitat o bătrână de 89 de ani, care este nevăzătoare. Totodată, de ajutor a beneficiat și Nina Rusu.

”Stau la pat de 15 ani. Am avut atac cerebral pe partea stângă. E greu din punct de vedere al banilor. Totul este scump. Nici nu m-am așteptat la acest ajutor. Vă mulțumim și să mai veniți”, a spus Nina Rusu.

Donația a fost oferită în cadrul campaniei sociale ”Alături de oameni”. Până la sfârșitul lunii august, Loteria Națională va intra pe poarta a 2100 de familii din 21 de localități.