Doi norocoși au sustras 155 000 de lei din „Seifurile” Loteriei Naționale

02.12.2019

În noua ediția a show-ului televizat ”Loteria Națională”, din 29 noiembrie, la Prime, „butonul norocului” i-a trimis în fața seifurilor generoase pe Veaceslav Mușchei din Chișinău și Nina Prisăcaru din Cimișlia. Anume ei au avut ocazia să joace pentru câștigul maxim de 400 000 de lei!

Veaceslav a acumulat 150 000 de lei, dar două simboluri „X” i-au împărțit câștigul în jumătate. Bărbatul de 45 de ani a părăsit studioul cu 75 000 de lei. Câștigătoarea Nina Prisăcaru a avut posibilitatea să-și dubleze suma acumulată de 80 000 de lei cu ajutorul seifurilor din aur. Primul safeu ascundea un „X” roșu, iar participanta a decis să oprească jocul.

Câștigătoarea de 61 de ani este pensionară, are 2 copii și 4 nepoți. Nina Prisăcaru visează la o mașină din salon, întrucât timp de 38 de ani nu a avut posibilitate să conducă o mașină nouă. Norocoasa a participat la show datorită biletului „Șeptarul de Aur", ediția a treia.

Biletele Loteriei Naționale pot fi cumpărate în toate filialele Poștei Moldovei, în chioșcurile și gheretele Moldpresa, Veteran, la benzinăriile Petrom, BEMOL, LUKOIL, Rompetrol, în magazinele de cărți Librarius, în rețelele de supermarketuri Nr1, FIDESCO și Linella, precum și în magazinele AlcoMarket, Casa Curată și Alina Cosmetics, dar și în toate punctele de vânzări ale companiei Le Bridge. Vedeți aici unde se află cel mai apropiat punct de vânzare a biletelor Loteriei Naționale.

Chiar dumneavoastră puteți deveni următorul norocos care se va îmbogăți datorită seifurilor generoase ale ”Loteriei Naționale”!