Un microbist a câștigat 5 000 de lei pentru o prognoză exactă, făcută pe rezultatele din 3 meciuri din jocul “GHEATA DE AUR”

10.09.2019

În data de 9 septembrie, un amator de fotbal din Moldova a prezis rezultatele exacte ale 3 jocuri din “GHEATA DE AUR”, desfășurate ieri. Expertul va fi răsplătit pentru prognozele sale impecabile cu un premiu bănesc în suma de 5 000 de lei!

Rezultatele meciurilor de fotbal din 9 septembrie: Rusia-Kazahstan (1:0), Irlanda de Nord-Germania (0:2), Polonia-Austria (0:0).

“GHEATA DE AUR” este un joc pentru microbiști. Fiecare participant poate să-și testeze cunoștințele din domeniul fotbalului, GRATUIT, iar pentru prognoza exactă poate fi răsplătit cu câștiguri de 5 000 de lei.

În data de 10 septembrie, până la ora 21:40 puteți face prognoze gratuite pentru trei partide:

Muntenegru– Cehia

Anglia– Cosovo

Moldova-Turcia

Testați-vă cunoștințele și experiența din domeniul fotbalului chiar acum, în secțiunea SPORT de pe 7777.md . În cazul în care prognoza corectă pentru rezultatul exact în toate cele trei meciuri va veni de la mai mult de un jucător, câștigul va fi împărțit egal între toți participanții cu prognoze corecte.

Vă dorim succes!