Un tânăr a câștigat jackpotul e-biletului ”Jungle” de 84 497,76 de lei la 3 zile după ce și-a creat un profil pe 7777.md

14.10.2021

A crezut, a încercat și a câștigat! Vorbim despre Gheorghe Vacarciuc din satul Băneștii Noi, raionul Telenești, care a obținut jackpotul biletului electronic ”Jungle” de 84 497,76 de lei. Tânărul de 29 de ani a reușit această performanță la 3 zile după ce și-a creat un profil pe 7777.md.

Gheorghe este necăsătorit și lucrează șofer în Germania de trei ani. Tânărul a spus că a revenit în țară acum o lună și, din curiozitate, a decis să-și încerce norocul la loterie.

”Mai multe persoane pe care le cunosc au câștigat și am vrut să încerc și eu. Am pus în cont 500 de lei și am primit 50 de lei bonus. Din bonus, cu miza de 50 de lei, chiar la prima apăsare mi-a apărut jackpotul. Mă uitam pe ecran și nu înțelegeam de unde. Sunt foarte bucuros, îmi prelungesc concediul în Moldova”, și-a exprimat impresiile norocosul.

Gheorghe a menționat că avea bilet de avion în Germania peste patru zile, dar și-a anulat zborul. El planifică să mai petreacă timpul cu familia și iubita, iar banii îi va cheltui pe cadouri, o petrecere și probabil o călătorie în Turcia.

”Nu m-am gândit că-i posibil așa ceva. Îi sfătui pe toți să încerce, să joace. Speranța moare ultima! Toți au posibilitatea de a câștiga cu puțin noroc”, a adăugat Gheorghe.

Biletele electronice de pe 7777.md vă pot impresiona și pe dvs. cu astfel de surprize! Jackpotul e-biletului ”Jungle” a fost resetat și crește cu o viteză incredibilă. Jucați și câștigați sume de până la 10 000 000 de lei.