Un tractorist din Briceni a câștigat crossoverul KIA Sportage - cel mai luxos automobil al Clubului VIP

07.10.2021

Clubul VIP al Loteriei Naționale poate fi considerat, pe bună dreptate, regatul biletelor necâștigătoare cu posibilități nelimitate! Dinu Cernelea din satul Larga, raionul Briceni, e convins în acest lucru. Norocosul a devenit câștigătorul crossoverului de lux, fiabil și confortabil KIA Sportage sau a sumei impunătoare de 200 000 de lei. Numele lui a fost anunțat în data de 1 octombrie, în direct, la Prime.

Dinu, în vârstă de 39 de ani, este căsătorit, educă un fiu de 15 ani și lucrează tractorist. Norocosul a menționat că, de-a lungul timpului, absolut toate biletele pe care le înregistra pe 7777.md erau plasate la tombolele pentru automobil și întotdeauna a avut speranța că va câștiga.

”Când m-a sunat Mircea, a fost o euforie, nu știam unde mă aflu. Nu ne venea a crede. Ne părea că e o șagă. Adrenalina era fără măsură”, au povestit norocosul și soția lui.

Dinu Cernelea a adăugat că de-a lungul timpului a avut 13 mașini, însă din copilărie visa la un automobil din salon. Astfel, alegerea lui a fost evidentă.

Am mașină nouă, din salon, cu ajutorul Loteriei Naționale. E ceva minunat! Automobil frumos, nou, înalt pentru drumurile noastre de țară, confortabil”, norocosul și-a împărtășit impresiile.

Accelerați spre noroc și participați la următoarea extragere a Clubului VIP. Până la sfârșitul lunii noiembrie, pe 7777.md se dă lupta pentru unul dintre bestsellerurile de pe piața auto din Moldova – noua generație a sedanului practic și fiabil, Dacia Logan sau a sumei impunătoare de 150 000 de lei.

*Premiile bănești și sub forma de bunuri materiale se oferă numai la prezentarea biletului câștigător. Păstrați toate biletele înregistrate. Vă dorim succes!