Un amator de hochei va merge pe la echipele care i-au asigurat un câștig de 351 000 de lei

05.10.2021

Încă un week-end bogat în evenimente sportive de foc au făcut deliciul jucătorilor de pe 7777.md. Fotbal, hochei, tenis, dar și alte sporturi le-au adus emoții tari și câștiguri grele.

Un tânar din Ungheni a pariat pe trei partide din campionatul rusesc de hochei 50 000 de lei, la o cotă de 7,2, iar câștigul s-a ridicat la o suma greu de imaginat - 351 000 lei. Iurie V. a pariat că echipa Dinamo Minsk o va bate pe Sochi și că va marca mai mult de două pucuri. În a doua combinație, acesta a presupus câștigul celor de la Lokomotiv Iaroslav împotriva echipei Barâs Nursultan. Iar în cea din urmă combinație, a intuit că Dinamo Moscova o va bate pe Metalurg Magnetogorsk.

''Eu nu pierd niciun meci din campionatul rusesc. Am un vis acum - voi vizita cele trei orașe care m-au făcut fericit, este vorba de Minsk, Iaroslav și Moscova. Vă spun: ''Încercați-vă și voi norocul pe 7777.md, site-ul care vă poate îndeplini visul'', le recomandă tuturor Iurie.

Pentru amatorii de fotbal, campionatele englez, spaniol și italian au stârnit cel mai mare interes. Dacă în Anglia partida dintre Liverpool și Mancester City a fost cap de afiș, atunci în Spania – duelul dintre Atletico Madrid și Barcelona. Totuși, șocul s-a produs în Italia, unde AC Milan a bătut fără scrupule Atalanta Bergamasco. Această partidă a povocat interes major și la casele de pariuri, iar cei care au mizat pe Ibra și compania s-au ales cu câștiguri valoroase, care s-au transformat în visuri îndeplinite. Un tânăr de exemplu, de banii obțiuniți, și-a luat mobilă pentru bucătărie, iar altul și-a plătit rata pentru prima mașină.

Artiom N. trăiește în capitală și lucrează la un magazin de construcții. În pauza de masă, un prieten i s-a lădut că a câștigat pe 7777.md peste 50 000 de lei. A doua zi, tânărul și-a pus intuiția și norocul la înercare, a pariat 30 000 de lei pe victoria Milanului în partida cu Atalanta și a închis telefonul de emoții, iar când l-a deschis, a descoperit șocat suma de 108 000 lei în cont.

''Am știut că voi câștiga, a fost o zi specială, sâmbătă, am simțit că Dumnezeu e cu mine. Cu banii obținuți îmi plătesc chiria apartamentului pe mai multe luni înainte și voi plăti prima rată la mașină”, spune emoționat Artiom N.

Dumitru V. a preferat o combinație din fotbal și tenis. A mizat 10 000 de lei și a câștigat 76 de mii, iar din acești bani a făcut comandă de mobilă pentru bucătărie.

”Am analizat echipele foarte bine încă cu o zi înainte să fac acest pariu - ce au făcut în etapele trecute. Eu, de fapt, nu pariez des. Dar să știți că am avut emoții mari la un singur meci - Cagliari cu Venezia. Timpul trecea și golurile nu veneau, deja umblam prin casă. Cu banii câștigați voi face reparație în casă, sa stiți că deja am făcut comandă de bucătăria pe care o doream de mult timp”, s-a destăinuit amatorul.

Singurul portal autorizat de pariuri sportive din Moldova îi felicită pe experții care își transformă cunoștințele și intuiția în bani și permanent desfășoară promoții și campanii cu bonusuri care le sporesc șansele de câștig.

Luna septembrie a fost bogată în câștiguri pe 7777.md, pentru amatorii de sport. În conturile lor au ajuns, în total, peste 128 000 000 de lei.