Familia Cazacu din Bălți va cumpăra un automobil dn jackpotul câștigat în e-biletul Football Stars

08.09.2021

Constantin Cazacu a completat lista norocoșilor din orașul Bălți. Acesta a pus mâna pe jackpotul biletului electronic de loterie ”Football Stars” – 148 074,93 lei, la o miză de 300 de lei. Este curios faptul că, în aceeași zi, cu doar câteva ore mai devreme, bărbatul s-a ales, în schimbul unei mize de 100 de lei, cu o sumă frumușică de 76 290 de lei, asigurat de biletul electronic ”I love cash”. Astfel câștigul său dintr-o singură zi a ajuns la peste 224 000 de lei.

Constantin are 41 de ani și muncește la o întreprindere individuală. Soția sa a recunoscut că nu credea în câștigurile de la Loteria Națională, dar acum și-a schimbat opinia.

Datorită acestor câștiguri, familia Cazacu va realiza un vis pe care îl are de foarte mult timp - vor cumpăra un automobil!

”Încercați să jucați și norocul vă va surâde”, a spus soția preferatului destinului.

Amatorii de fotbal au acum posibilitatea nu doar să urmărească meciurile, dar și să-și încerce forțele în joc, datorită biletului electronic „Football Stars”, dotat cu premii de până la 5 170 500 de lei și un jackpot progresiv, care crește în permanență!