Alți trei norocoși au primit sume generoase pentru locurile de TOP în cursa „DiscipWINa câștigătoare” pe 7777.md

23.07.2021

O nouă zi - noi câștigători ai provocării „DiscipWINa câștigătoare” pe 7777.md! Jocul zilei Sea of Treasuresi-a bucurat pe participanți nu numai cu câștiguri solide și emoții tari, ci și cu daruri plăcute. Norocoșii au primit sume rotunjoare în conturile lor bonus, ceea ce le va spori șansele de câștig. Iată numele lor:

Pentru locul I, L. Vieru a primit 2 500 de lei în contul său bonus.

Locul II a fost ocupat de A. Hacencov, pentru care a fost premiat cu 1 500 de lei.

Locul III i-a revenit lui E. Jilka, bonusul său fiind de 1 000 de lei.

Este de remarcat faptul că toți câștigătorii au obținut un număr egal de puncte în cursă – câte 1 000 fiecare. Totodată, în cazul unui număr egal de puncte, principalul factor pentru determinarea locului este timpul în care a fost plasat pariul. Prin urmare, grăbește-te să participi la cursa pentru locurile de frunte pe podiumul prestigios!

În fiecare zi, până în data de 8 august, trei câștigători, cu cel mai mare multiplicator al câștigului, vor primifonduri bonus în valoare de 5 000 de lei. Mai mult, participanții primesc până la 30 de FREE SPINS după ce finalizează misiunile interesante.

În data de 23 iulie, atenția jucătorilor se concentrează pe e-biletul Cash Puzzle cu câștiguri de până la 4 101 400 de lei! Acest bilet este unul dintre primele zece cu un jackpot comun în creștere “Jackpot Temple”,care a depășit suma de 250 000 de lei.

Citiți aici regulile detaliate ale noii campanii ”DiscipWINa câștigătoare”.