Avalanșă de câștiguri solide cu biletele electronice de pe 7777.md

13.07.2021

Biletele electronice de pe 7777.md răsplătesc entuziasmul și încrederea jucătorilor cu sume generoase. Săptămâna trecută alți norocoși au simțit pe propria piele gustul dulce al succesului. Să-i cunoaștem.

A.B. din orașul Vadul lui Vodă și-a suplinit bugetul cu suma excelentă de 100 000 de lei. Biletul electronic ”Lucky 7777”, la o miză doar de 100 de lei, a fost responsabil de această tranzacție avantajoasă. A.B. a menționat că a fost surprins de acest câștig. El accesează 7777.md nu doar pentru a juca în e-biletele palpitante, dar și pentru a face mize pe echipele și evenimentele sportive favorite.

Un alt câștig surprinzător a ajuns în contul lui S.D. din satul Pelinia, Drochia. Biletul electronic ”Sea of Treasures” i-a oferit premiul minunat de 53 000 de lei, cu o miză de 100 de lei.

”Obișnuiesc să pun pariuri pe sport. Am câștigat un bonus de 50 de jocuri gratuite cu ”Sea of Treasures” pe 7777.md. Am încercat să joc, mi-a plăcut și am câștigat. Am avut emoții foarte plăcute. Banii vor fi investiți într-o mașină”, a spus S.D.

Săptămâna trecută a fost norocoasă și pentru O.S. din Edineț. Norocosul a câștigat 63 000 de lei cu ”Star Signs” și 51 000 de lei cu ”Sea of Treasures”. Bărbatul de 39 de ani a spus că va investi banii în studiile copiilor săi.

Fericire dublă în familia lui S.V. În ziua în care a venit pe lume fiul său, norocosul din Briceni a câștigat o călătorie de neuitat în paradisul etern – Insulele Maldive cu ”Sea of Treasures”.

”Eram foarte fericit că mi s-a născut fiul, și când colo am câștigat. Nu-mi venea a crede. Copilul mi-a adus noroc. E cadoul lui. M-am convins ca totuși e adevărat. Jucați, credeți și câștigați”, a povestit S.V.

Bărbatul de 37 de ani a ales echivalentul bănesc al călătoriei de 50 000 de lei și a spus că banii vor fi investiți în creșterea și viitorul copilului.

Încercați-vă norocul online, descoperiți arsenalul de bilete electronice de pe 7777.md și pregătiți-vă buzunarele pentru sume de până la 10 000 000 de lei.