Un antreprenor din capitală a câștigat jackpotul de 551 500,51 de lei cu ”Sea of Treasures”

24.06.2021

Vitalie Bolocan din Chișinău a câștigat cel mai mare jackpot al e-biletului ”Sea of Treasures” de până acum! Norocosul a încasat suma excepțională de exact 551 500,51 de lei.

Vitalie este căsătorit, are o fiică și administrează o afacere. Bărbatul de 32 de ani a povestit că i-a venit un SMS din partea site-ului 7777.md și a decis să-și încerce norocul în biletul electronic ”Sea of Treasures”. După trei încercări, favoritul destinului a obținut JOCUL SUPER BONUS în care a reușit să acumuleze cele 5 jackpoturi prețioase.

”M-am întrebat dacă e real sau e un vis. Sunt emoții care nu se redau prin cuvinte. E un ajutor material care ușurează viața”, a spus norocosul.

Câștigătorul a menționat că banii vor fi investiți într-un automobil nou, dezvoltarea afacerii și renovarea locuinței.

”Eram sceptic. Niciodată nu am crezut că poți să câștigi sume mari, mai ales cu o miză de doar 10 lei. Acest bilet mi se pare foarte simplu, interesant și te ține în suspans”, a adăugat Vitalie.

Jackpotul biletului electronic ”Sea of Treasures” a fost resetat și continuă să crească fără oprire pentru ca în orice moment să ajungă în contul de joc al unui nou preferat al destinului!

Accesați 7777.md, descoperiți biletele electronice și câștigați până la 10 000 000 de lei!