Biletele electronice de pe 7777.md continuă să împartă câștiguri incredibile

23.06.2021

Biletele electronice ale Loteriei Naționale sunt gata să ofere emoții tari, adrenalină, premii impresionante și o mulțime de bani! Săptămâna precedentă, alți norocoși s-au convins de intențiile lor serioase.

De exemplu I.C. din Drochia a simțit pe viu generozitatea jocului online ”Fortunes of Rome” și a reușit să câștige jackpotul de 122 074.93 de lei în schimbul unui pariu de 100 de lei. Jackpotul a fost înnoit și din nou crește vertiginos ca să-l bucure pe un următor norocos.

”Joc pe 7777.md de două luni. Îmi plac biletele electronice pentru că sunt diverse, au grafică interesantă și poți să joci când ai timp liber oriunde te-ai afla”, a povestit I. C. Norocosul a adăugat că va investi banii în sănătate și rambursarea creditului.

Unul dintre cele mai mari câștiguri a ajuns în contul de joc al lui D. B. din Cahul. Norocosul s-a ales cu premiul răcoritor de 165 900 de lei din e-biletul ”Sea of Treasures”. El a spus că este pasionat de sport și pariuri sportive, prin urmare, i s-a părut atractivă platforma 7777.md.

”La o pauză între meciuri, am hotărât să mă joc cu biletele electronice. Măream miza, am pus 300 de lei și am câștigat. Voi investi banii în construcția casei”, a spus D. B.

”Sea of Treasures” a fost generos și cu alți favoriți ai destinului. Igor Botea din Orhei a câștigat o călătorie în Maldive, iar Alexandru Cirimpei din Chișinău s-a ales cu suma solidă de 50 000 de lei.

”Dacă sincer, chiar mi-am făcut semnul crucii când am văzut acest câștig. Nu credeam că pot câștiga o sumă atât de mare. Acesta e salariul meu pe jumătate de an”, a spus Alexandru Cirimpei.

Astrale din ”Star Signs” i-au zâmbit lui G. V. Din Chișinău, care a obținut 118 570 de lei la o miză de 100 de lei. Câștigătorul a spus că l-au atras e-biletele de pe 7777.md prin comoditatea de a juca.

Un câștig impresionant a obținut și M. L. din Heciul Vechi, raionul Sângerei. Femeia de 33 de ani a câștigat 52 800 de lei cu expertul în metale prețioase ”Silver and Gold”. Preferata destinului a intrat în posesia acestui premiu cu o miză de 20 de lei.

”E bine că s-a făcut așa site. Banii i-am primit într-o zi: rapid și comod. M-am convins că este adevărat”, a spus câștigătoarea. Cu acești bani, M. L. va face reparație în casă.

Încercați-vă norocul pe www.7777.md. Biletele electronice sunt doldora de premii de până la 10 000 000 de lei. Următorul câștigător puteți fi chiar dvs!