Câștigătoarea jocului „Seifuri”, Maria Iepure din Dănceni și-a dublat câștigul la 180 000 de lei

14.06.2021

Seifurile Loteriei Naționale au fost generoase cu doi norocoși în ultima ediție din acest sezon al show-ului TV ”Loteria Națională” din 13 iunie. În câteva minute, Maria Iepure din satul Dănceni, Ialoveni și Vadim Ursachi din satul Scumpia, Fălești au golit în mod absolut legal Seifurile cu exact 245 000 de lei.

Vadim a acumulat 130 000 de lei, dar două simboluri „X” i-au împărțit câștigul în jumătate. Participantul a părăsit emisiunea cu 65 000 de lei. El a spus că va investi banii în achiziția unei case. Maria a câștigat 90 000 de lei, pe care i-a dublat rapid cu ajutorul seifurilor de aur. Premiul câștigătoarei a fost de 180 000 de lei.

Maria are 50 de ani, lucrează vânzătoare la magazin, are trei copii și cinci nepoți. Participanta visează să finalizeze construcția casei.

Biletele de loterie sunt disponibile la toate autogările din țară și în toate filialele de la Poșta Moldovei, în oficiul de vânzări al Loteriei Naționale, la chioșcurile Moldpresa, la benzinăriile Petrom, Rompetrol, Lukoil, Vento, Bemol, Tirex, Petrocub, Avante, etc; în magazinele de cărți Librarius; în oficiile de vânzări ale Moldtelecom; în rețelele supermarketelor Nr1, Linella, Family Market, Bonus, etc; în magazinele Jardi, Mersi și alte magazine alimentare; în magazinele AlcoMarket, Casa Curată, Împărăţia Curăţeniei, Avocado și Zolușca; în rețelele Barista și Kofevarka.